07
Apr

Samfundets position i melankoli – krop og hjerne-sex og spænding

Påklædt i smukke undertøj eller bomuldsbokse (eller meget lidt) under dine projekter tøj eller sved endda skal hjælpe dig med at tænke varmt og en fræk, der er lidt. Ifølge Om Yoni hjælper “rosekvarts med at rense giftige energier og frigive negative følelser, som du måske har fanget inde.” Hvilket er bare en ekstra bonus til at gå af. Hver både dig og din partner vil bemærke din forbedring, jo meget mere du har sex, og du og din partner kan endda have det sjovt at finde ud af, hvordan du kan glæde hinanden med hinanden! Han begyndte at hviske “Jeg ved, at dette er nyt for dig, så hvis jeg gør noget, kan du ikke fortælle mig, og jeg vil stoppe,” Han havde flyttet hovedet for at se ind i mine øjne, da han sagde dette. Han ønsker også forsikring om, at du også får glæde af det, han gør dig, da det giver ham følelsen af ​​præstation. De giver dig en anden følelse af uafhængighed. Jeg fortalte dem, at hvis de kunne lide, kunne vi give ham en kaning, som i tv-showet, måske efterlade en lille bælte eller to for at huske oplevelsen ved?

Ideelt set skal der være to eller tre sessioner med god afstand i løbet af et døgn. 120, men hun ser kun ud til at være velegnet i to paneler. Et andet sted ser et køkken ud til at fungere som et kontor, med et særligt beskidt køleskab, der står ved siden af ​​et skrivebord nedgravet i poser med skrald. Jeg gik ud i køkkenet og bragte en bambus haverør tilbage, som jeg havde hentet fra garagen efter Sues telefonopkald. Derefter sænkede jeg ryggen på hans trusser lige under hans kinder og gik tilbage for at sidde sammen med Sue og Anne for at beundre udsigten. Sue og Anne var begge klædt ud, da de var kommet fra en dejlig middag ude. De kommer normalt med meget længere garantier, og vibrationerne er lige så stærke som et almindeligt sexlegetøj, men meget mere støjsvage – hvis du bor i et hus med tynde vægge, er det ikke nødvendigt at bekymre dig om, at naboerne hører dig. Jeg sagde, at han skulle gå ovenpå, tage på sig straffetrusserne og derefter vende tilbage til os uden at bære noget andet end og bære hans hårbørste til smæk.

Jeg fortalte David, at Sue og en af ​​hendes ven, at jeg også vidste, ville komme over en times tid for et par drinks, og en demonstration af mig, der gav ham en spanking. Jeg fortalte ham. Jeg rakte bag ham og greb hans stramme kugler og gav dem en klemme. Jeg fortalte ham, at Anne var nysgerrig og ville have en demonstration. Anne sagde noget i retning af “Wow. Han er virkelig underdanig, er det ikke?”. At han ville blive smækket, så Anne kunne se, hvordan jeg spiller med ham. Jeg forklarede ham igen, hvad der ville ske. Jeg fortalte hende, at det var han, og forklarede lidt om davids kinky-psykologi, især med hensyn til at blive ydmyget foran mærkelige kvinder. Han vidste ikke, at jeg ville få ham til at bære sine trusser foran Anne. Han troede, at vores trevej gik sydpå hurtigt!

Enten rørte det mig de rigtige steder, eller så skulle jeg tisse mig selv – jeg var bare ikke helt sikker på, hvilket. Nogle gange ved du faktisk ikke, hvad du kan lide, før du prøver, Doc Johnson 15 cm Strap On Dildo vi har et stort udvalg af sexlegetøj, som du kan eksperimentere med og finde den rigtige til dig. Der var en tid, hvor der var en slags stigma forbundet med sexlegetøj. Men jeg børste ham dog, fordi jeg ikke ville have, at han skulle sætte den slags show på og gøre et stort rod på mit tæppe! Lad ham vide, at du vil have lidt opvarmning med dit fave-legetøj, men du vil medtage ham. Det var for et par timer siden nu, så lad mig fortælle jer alt om det! Anne er en smuk brunette med måske et par ekstra pund på hende, der ser pæn ud, hvis du spørger mig. Jeg opmuntrede en lille ekstra bue i ryggen. Jeg sørgede for, at hans fødder var låst sammen og væk fra hjørnet, så han måtte læne sig og bue for at få næsen tæt ind i den.